Pyyhepakkoja leikkelin tänään neljä kappaletta. Sain käsiini pienen käyttämättömän vaaleanpunaisen käsipyyhkeen ja päätin tuhota sen. Ainakin suurimmilta osin :D

IMG_8668.jpgIMG_8665.jpg

Ylemmässä kuvassa on vain yhdet pyyhkeet ja naru ympärillä. Alemmassa on isompi pyyhe jonka päälle leikkeli ja taittelin vielä pienemmän pyyhkeen joka siis esittää käsipyyhettä.
Tippaakaan liimaa näissä ei ole käytetty. Vain tuo pyyhekangas, saksia sekä lankaa.
Pyyhekangasta jäi vielä reilusti ylikin. Täytyy katso teenkö koko palasta pyyhepakkoja vai mitä.. Saunatakki olisi kiva, mutten sellaista osaa tehdä.. Varsinkin kun olen ompelukoneelle 'allergnen'.
Ja nyt taas muistan miksi aikasemmin kyllästyin näiden tekemisen, Tuollaisen pienen rusetin tekeminen on hirveää värkkäämistä! Lisäksi minulla on tällähetkellä akryylikynnet, ne eivät ainakaan helpota noiden tekemistä mitenkään..

Joka tapauksessa. Mennäänpä muihin asioihin. Tai siis, keskeneräisiin asioihin.

Kurkkaus minilaatikoihini:

IMG_8656.jpgIMG_8655.jpg

Kipollinen lehtien kansia odottaa että saisivat sivuja sisäänsä. Muumilehdellä näytti jo sivut olevan, joten yksi vähemmän. Pitäisi nuokin saada joskus valmiiksi..
Alemmassa laatikossa on paljo kukkasia, sieltä täältä pelastettuja. Muutama kukkaruukkukin löytyy.. Noista kun vielä osaisi tehdä kukka asetelmia.. Muttakun en ole floristi ja niistä tulee mielestäni aina niin kamalia kun yritän jotain noista väkertää... Ehkä ne vielä kymmenenvuoden päästäkin odottavat että niistä tehtäisiin kukkaistutuksia..

Vielä yksi juttu. 

Minulta löytyy tälläinen:

IMG_8660.jpg

Tuolla ilmeisesti pitäisi helmikoruja tehä, mutta ostin tuon joskus ajatellen että teen sillä nukkekotiin räsymattoja. Yritinkin kerran.. Mutten osannut käyttää tuote kehikkoa.. Tai siis sain maton tehtyä, mutta lankoja en saanut tiivisti toisiinsa kiinni, ehkä olisi jotain kampaa tms. käyttää? Isoissa kangaspuissahan on se sellainen 'hakkausjuttu' jolla langat saadaan tiiviisti..
Lisäksi en osannut päätellä mattoa. Hupsista

No ehkä joskus vielä innostun uudelleen kokeilemaan..