Onpas viime päivityksestä kauan :o No olin tuossa viikon reissussa ja nyt taas huomenna uuteen reissuun joten kiirettä pukkaa kiirettä pukkaa. 

Viimeviikon reissultani tein pieniä pelastuksia:

Oikeasti noita on neljä mutta yksi johonkin eksyi kuvasta.

Palattuani minua odotti kotona ihana yllätys:

Voitin Astakissa! Jaoin voittoni Jaanan kanssa. Omasta lähetyksestäni en sitten kuvaa tajunnut ottaa -_-

Kävin myös vierailulla tuolla alakerrassa päivittämässä kuvasatoani:

Tältä siis näyttää tällä hetkellä Villa Mustahelmi.

Alakerrassa siis vasemmalla sauna/kylpyhuone. Kylpyhuoneen lattiasta näkyykin nuita valkoisia laattoja joita tosin ei vielä ole kiinnitetty. Sitten tulee puolikorkea väliseinä jonka osat myöskin näkyvät pystyssä kuvassa. Tosin ne ovattällähetkellä aivan erimittaiset.. Saunan lattiaksi luultavasti sytyketikuista petsattu lattia sekä seiniksi sama jos en tässä muuta kehittele. Kylpyhuoneen seinät vielä mietinnässä..

Sitten on keskellä eteinen. Eteisen lattia näyttäsi olevan kasassa :D Reunalistaa jonka toivon tuolle alueelle riittävän. Seinistä ei myöskään vielä tietoa mitä laitan. 

Viimeisenä oikeassa reunassa on keittiö/ruokailutila. Yläpuolella tapetti ja alas luultavasti puolipaneeli. Jos saisin samanmittaisi pätkiä aikaan. Keittiöön tulee laattalattia joka näkyy kuvassa kasana. Sitten taas puolikorkea välisein ja ruokalutilan lattia mietinnässä.

Toisessa kerroksessa on olohuone ja makuuhuone jossa jo tapetit onkin. 

Olohuoneen tapetti onkin koko ajan ollut se suurin pulmani.. Miettinyt ja testaillut olen vaikka mitä mutta mikään ei ole hyvä. Minulla on yhtä valkoista paperia, nimittäin tätä:

Tuo raidallinen, mutta koska arkki on A4, ei se koko olohuoneeseen riitä. Joten mitä ihmettä laitan sinne tapetiksi???

Tuossa kun alhaalla kävin niin sahailin myös yhden putkilon osiksi ja sain aikaan tälläistä:

Huono kuva, mutta noista tulee purkkeja kunhan olen kotona ja saan hiomapaperia ja maalia ja liimaa ja pahvia ja ja ja ja ja askartelutarvikkeet :D