Tulipahan taas siivoiltua kaapin perukoita kun piti saada vähän lisää tilaa. Minulla on paljon ihania lankoja, mutta arvatkaapa vaan osaanko kutoa. Osaisimpa.. Tumput olen joskus tehnyt yläasteen käsityötunneilla. Kaulahuivia ja muuta tullut kudottua pakosta. Nekin olivat täynnä virheitä ja kokoajan sai joku olla opastamassa : D

Mutta asiaan. Näin joulun lähestymisen kunniaksin voisin kaupitella täällä turhia askartelutavaroitani. Tai siis ilmaisesksi annan jos joku haluaa. Kaikki eivät kyllä mineilyyn liity, mutta laitanpa nyt kaikki tänne.

Tälläinen hopea pahvi. Minulla on noita useampi joten voin lahjoittaa 1 tai 2 niitä. Pahvi on aika paksua ja kiiltäyää tuo hopea.

Laatikollinen kolmen näköisiä tuikkukippoja, kahta eri folioista ja yhtä muovista. Näitä on niin paljon ja lisää tulee, että ihan halukkaiden mukaan näitä lahjoittelen. Nuo folioiset varsinkin on tosi hyvää askartelu materiaalia niin 1:1 kuin 1:12 koossa.

Tälläisiä pitkiä mutta ohuita ja 'kovia' pillejä minulta löytyy tosi paljon, noita neljää väriä, punainen, sininen, keltainen ja vihreä. Niitäkin ihan halukkaiden mukaan voin lahoitella. Nuo on niin ohuita, ettei edes tulitikku mahdu pillin sisään (tuo toinen huonolaatuinen kuva yrittää esittää miten ohuita ne ovat...)

Kaksi lapiota vai mitä nuo nyt sitten ovatkaan?

Neljä pikkuautoa. Tuon kilpa-auton renkaat harittavat oikeastikkin noin paljon, tosin ei ole minun kokoamani.. :  D

Kolme käden muotoista klemmaria/kirjanmerkkiä mitä sitten lienevätkään. Sininen, keltainen ja vihreä.

Kaksi punaista ja yksi valkoinen rengas. Muovisia ovat ja kaikki saman kokoisia.

Oranssi 'kaamospallo' tiimarilaatuna sekä auto kangas kuva. Kuvan voi värittää tai käyttää sellaisenaan.

Jouluisia styrox kuvioita. Kuu, saapas ja karkkitanko. Ne voi maalata tai käyttää sellaisenaan. Kaksi paperimassa?palloa vai mitä ovatkaan.

Pussillinen sulkia sekä paperinpaloja.

Että jos halaut jotain näistä niin kerroppa minulle. Vaikka osa onkin samassa kuvassa, ei sitä tarvitse molempia ottaa. Ja ihan ilmaiseksi saatte, postikulutkin maksan itse :) Ihan joulun lähestymisen kunniaksi. Ja sen että saan taas lisää tilaa ostaa uusia askartelutarvikkeita : D