Aluksi, olen erittäin pahoillani näin huonosta kuvanlaadusta. Johtuu siitä että kamera jäi kotiin ja naama suuntasi kohti mökkiä, joten piti turvautua kameraan. Toiseksi, päivänvalo paistoin talon takaa ja kattolamppu oli kaukana sivulla joten ei paljon valaissut. Koittakaa kestää.. Lopussa hiukan parempia kuvia.

Mitä kuuluu Valkoruusulle ?

Tälläistä. 

Ullakolta, Hanneksen huone:

Miten pojan huoneeseen sopii hevonen? No, kait se nyt sitten sopii kun siellä kerran on..

Ninnin ja Lillilin huone:

Kuvasta ei erotu muuta kuin tuo vihreä tyyny... Toisessa nurkassa on kaappi jonka ovessa on peili ja hyllyllä vauva nukke leikkeihin.

Minnin huone, porrashuone ja olohuone:

Tuo nojatuoli on hiukan iso tuonne, mutta olkoon siellä kun en sitä Villa RinneApilaankaan huoli. Se on sellainen rumilus. Ja Valkoruusulla kun voi lapsetkin leikkiä, niin ei se niin tarkkaa ole minkälaiset huonekalut siellä on.. Kait.. 
Olen ERITTÄIN pettynyt, että vaivalla kiireessä kasaamani pönttöuuni ei näy. Ei se ehkä ole niin kaunis kuin voisi olla, mutta kun sen kiireessä väsäsi niin olen siihen tyytyväinen. Mutta kun se ei näy kuvassa! Murrr! Ja tuo valkoinen hökötin keskellä takaseinää esittää telkkaria, se on niitä Valkoruusun alkuperäisiä kalusteita, mitä pienenä olen tehnyt.

Kolmannen kerroksen vessa ja harrastehuone:

 

Keittiö:

Ja koska keittiö on lattian kanssa samalla korkeudella, ja tuo lattia oli täynnä kaikkea, en päässyt hyvään kuvausasentoon. Niinkuin tuosta kuvasta hyvää olisikaan saanut -_- Keittiökin näyttää tyhjältä. Hella, tiskihanskat, puukoppa ja kaappi. No, eiköhän niitä keittiöön hyväksymättömiä huonekalujakin vielä synny..

Nyt niitä hiukan parempi laatuisia kuvia. Kuvat ovat ehkä parempia mutta niiden sisältö ei. Massailua. Sitä en opi vaikka kuinka yritän. Enkä vielä ole keksinyt miten sen valkoisen saa pysymään valkoisena. Kyätän puhdasta alustaa ja puhtaita välineitä ja pesen kädet, mutta aina se värjäytyy! En tykkää! Hammastikku toimii mittatikkuna

Paistettuja munia:

Nuista tuli liian pyöreitä ja noista ei pyöreistä tuli liian isoja..

Leipää:

Lisää leipiä, sämpylöitä ja muita leipomuksia teen lisää, taikataikinasta, kunhan kerkiän ja jaksan. Nyt ei ole kerennyt vaikka olisi jaksanutkin. Olen yrittänyt saada keskeneräisiä projekteja loppuun..

Erilaisia tikkareita:

Olen vähän ajoissa tämän joulun kanssa, mutta ei voi mitään kun muuten jää puolet joulujutuista tekemättä. Nuistakin tuli liian isoja! Liian paksuja, ja jos tuli sopivan ohut niin sitten liian pitkä.. Nuo muut tikkarit epäonnistuivat aivan täydellisesti.. Hyvä että kuvan kehtasi laittaa..

Neljä jäätelöä:

Suklaa tuutteja. Eivät tosin näytä siltä mutta saa luvan kelvata.

Kääretorttuja:

Nämä kääretortut epäonnistuivat koska täyte ei näy ollenkaan tuolta välistä. Yritin että laitan paksummin täytettä, ohuemmin, enemmän reunoille. Kokeilin vaikka mitä mutta aina se meni noin pieneksi tuonne ettei se näy. Punaisia ja keltaisia täytteitä..

Näihin rumiluksiin päätän postaukseni tänään.