Nyt tuleekin todella kuva täyteinen postaus, mutta tuskin se ketään haittaa.. : D

Aloitetaan vaikka viimeaikojen väkerryksillä:

Tänään sain aikaan tälläiset viisi tyynyä, sekä kaksi patjaa ja muutamia jotain turhia juttuja. Käytin ompelukonetta ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen, aluksi se oli hirveää harjoittelua (ja sen kyllä huomaa jäljestä). Tyynyt ovat oikeasti kirkkaan vihreät, oikeaa päänsärky väriä, ei tuollaista 'harmaantunutta' vihreää. Patjoista ette nyt saa kuvaa, mutta ne olivat punaiset ja jotain värillisiä raitoja, ja päätyivät tähän sänkyyn:

Ja tämä sänky taas päätyi Matsin ja Joonaksen vanhojen sänkyjen tilalle. (Jotka olivat kyllä aika karmeat, nyt ne muuttavat Valkoruusuun)
Uusi sänky on nyt paikallaan (tosin ei kauaa) ja siinäpä vilahtaakin patjat jotka tein, seka kaksi vihreää tyynyä. Mats on juuri oppinut kävelemään ja päätyykin heti tutkiskelemaan uutta sänky viritelmää. Päivisin Joonaksen sänky työnnetään Matsin sängyn alle ja öisin sitten vedetään ulos. Tilaa säästävä kahden lapsen sänky. Sänky on siis lasten koossa, ei siihen aikuinen mahtuisi nukkumaan.. Sänky on tehty bambutabletin osista ja helmistä.

Sitten vielä yksi rakennelma ennenkuin päästän teidät Villa RinneApilan sisätiloihin


Tuo edessä oleva pyyhe teline on siis tänään kyhätty. Tuolla takana näkyy vanha ja vino pyyheteline, jonka joskus aikaa sitten olen kyhännyt. Pyyheteline on tehty grillitikuista ja sellasista ohuista bambu kepeistä.

Nyt päästän teidät VRAn sisätiloihin. Joka huoneesta oma kuva, koska VRA on edelleen kaapissa ja siitä on vaikea ottaa kokonaiskuvaa..

Aloitetaan poikien huoneesta, kun se kerran ylimmäisenä on:


Ai kappas, remontti miehet ovat suvainneet aloittaa tapetoinnin. Janet ja Anitta kantavat lasten vanhoja sänkyjä alas varastoon, sieltä ne lähtevät Valkoruusuun sitten kun uudet omistajat ne jaksaa noutaa.. Huomaa kyllä, että talossa ei ole kauaa asuttu sillä puolista huoneista puuttuu tapetit ja lattiat ja sähkötyöt ovat puolitiessä. Remonttimiehet lähinnä istuskelevat kahvilla eivätkä tee mitään.

Sitten Janetin makuuhuoneeseen. Poikien nukkumaan menoaika ja sänkykin on kannettu Janetin makuuhuoneeseen. Janetin sänky on edelleen väliaikainen viritelmä. Sininen lipasto on poikien huoneen lipasto, joka siirrettiin myös Janetin huoneeseen. (Huomaa keskeneräiset sähkötyöt!) Joulukoristeetki ovat läjässä peilin edessä, onpas tavarat hyvin omilla paikoillaan...

Sitten ylin porrashuone. Poikien huoneesta televisio ja tuolit sekä Matsin lempilelu, jättinalle. Haitari ja nuotit ja nuottiteline ovat myös löytäneet paikkansa tästä huoneesta.

Olohuoneeseen remppamiehet sentään ovat saaneet tapetit! Ja listat! Ja sähkötyötkin suht valmiina, ei mene johtoja keskellä huonetta. Vino baarijakkara 'piilotettu taitavasti' ison telvisio hyllyn taakse. Muumityyny, rahi ja pääsiäismunat ostettu Taikasormet messuilta. Taskumatti itsetehty, samoin matto. Muut vanhoja Valkoruusun kalusteita. Katon vihreään palloon olisi tarkoitus virittää lamppu, kunhan saa aikaiseksi...

Tännekkin on saatu tapetit ja listat! Aika vähän ne remppamiehet ovat silti saaneet aikaan kun talossa on kumminkin vähän aikaa jo asuttu, ei kovin kauaa mutta silti. Mutta tässäkin kakkostasanteen porrashuoneessa on sähkötyöt kesken! Pöytä, ruusukimppu ja matto itsetehdyt. Kukka irroitettu valmiista (Tiimarin?) telineestä, jonka voi ripsutaa seinälle. 

Vihoidinkin, keittiö. Alakerran isompi huone. Reikäkauha ja vispilä itse tehdyt. Samoin tarjoiluvaunun kuvun alta paljastuvat karkit. Pöytä, moppi (joka on ämpärissä, ei näy kuvassa) ja pöydällä olevat kipot itsetehtyjä. Matto myös itse tehty. Valkoinen hylly irroitettu mustasta liedestä, hiottu ja maalattu. Huomatkaa sinappipurkit, jotka eivät saa oikeiutta kuvassa valkoisella hyllyllä. Pääsiäisen herkut, voileipäkakku ja täytekakku, jäävät vähäisiksi. 

Vielä yksi huone...

Ensimmäisen tasanteen porrahuone/kylypyhuone. 
Kylpyhuone kalusteet (pönttö, amme ja lavuaari) tilattu netistä, en yhtään muista mistäpäin. Pyyheteline, pyyhkeet (kaikki), sermi ja pesusieni itsetehtyjä. Pöytä vanha Valkoruusun kaluste.

 

Huh, olipas tässä postauksessa paljon kuvia.. No seuraavasta tuskin löytyy yhtämontaa kuvaa..

EDIT:

Tietenkin, mitä mahtaa kuulua roomboxille ? No tälläistäpä sille

Ikkunalauta (ja sen 'jalkojen' tekeminen oli aika hankalaa kun en omista pinsettejä), listat ja verho päätyneet omille paikoilleen. Muuten kaikki lähes ennallaan.. Pian se saa sisuksiinsa pieniä ihania tavaroita!