Tässähän alkaa tuntea itsensä ahkeraksi. Joulukalenterin luukut ovat melkein valmiit, joulukortit myös. Villa Mustahelmi on hyvää vauhtia saanut tapetteja ja maaleja. Itsellekkin olen kaikkea pientä väsännyt.

Tässäpä Villa Mustahelmen ullakon väliseinä:

Eli siis samaa tapettia kuin Valkoruusussa tyttöjen huoneessa. Toisen puolen tapettia en ole vielä päättänyt. Villa Mustahelmessä on myös muutamassa muussa huoneessa jo tapetteja ja kolme väliseinää tapetoituina! Vähänkö olen ahkera ! Tuo ovi saa maalia pintaansa kuhan päätän mitä värejä. Karmit luultavasti jätän puun värisiksi.. Taas vaan on sama ongelma kuin Villa RinneApilan kanssa. Sopivia laattoja/laatta printtejä löydy mistään ! Mur. 

Muitakin ongelmia olen saanut aikaiseksi. Ostin joku aika sitten sahan, se on joko koottu väärin tai muuten vain en osaakäyttää sitä. Saha on metallisessa alustassa kiinni, aina kun sillä yrittää sahata, saha 'nousee ylöspäin'. Eli sitä joutuu painamaan tosi paljon eikä silloin onnistu sahaaminen. Saha myös pyörii jostain syystä (en osaa lukita sitä tiettyyn asentoon?), jotenka kaikista sahauksista tulee ihan vinoja.
Että näin : D Sahat eivät ole kavereitani : D

Villa Mustahelmen neljästä portaista kahdet näyttävät tältä:

Alkuperäisen suunnitelman mukaan portaista piti tehdä tummanruskea-valkoiset, mutta eihän minulla ollut tummanruskeaa maalia, joten musta käy yhtä hyvin kun itse tykkään tosi paljon tuollaisista musta-valko yhdistelmistä. Toisen maalikerroksen nuo vielä vaativat, aika järkyttävän näköiset tuollaisena. Mutta se toinen kerros maalia tulee sitten joskus.. Ja ne kahdet muut portaat ja kaiteet ja ja ja.. : D

Siivosin tänään yhden (niistä monista) askarteluatavara hyllyistäni. Löysin paaljon kaikkea mitä en edes muistanut omistavani. Sekä vinon pinon tarroja ja tarravihkoja. Tälläisen peilin väkästin:

Peili on sitä monelle mineilijälle tuttua Bilteman autonpeilin korjaus peliä. Tuttavallisemmin leikattavaa peiliä. Kehykset ovat tarra jonka löysin vihostani, jos en ihan väärin muista niin kehys tarra on saapunut muiden mainostarrojen mukana. Peilin päälle onki sopivasti kuvaushetkellä päätynyt hius, niitä minun lattialtani löytyykin aika paljon.. : D Olen varmaan allerginen pölynimurille.