Vähän on ollut mineily rintamalla hiljaista.. Talvella ajatteli että kesälomalla kerkiää mineillä vaikka kuinka paljon, mutta viime aikoina olen antanut aikaa muille harrastuksille ja ollut paljon mökillä Valkoruusua tervehtimässä. Valkoruusulle kuuluu hyvää, paitsi että sen tapetit ovat kupruilleet koska se oli pihalla alkukesästä, kummitytön leikkikäytössä (eikä minulta edes kysytty). Kalustus siellä on vähäistä ottaen huomioon perheenjäsenten määrän, mutta kyllä se tästä.. Nyt kuvia keskeneräisistä projekteista ja vähän Villa RinneApilasta.

Keittiöstä puuttuu edelleen lattia joka on edelleen hakusessa..

Laattalattia printtiä on niin vaikea löytää. Tai sitten etsin väärästä paikasta. Löysin kolme varteenotettavaa laattalattia printtiä, mutta yksi ole oranssin tyyppinen, yhdessä liian pienet laatat ja kolmas liian tumma. (Oikestaan ne kaikki olivat liian tummia..). Kohta on pakko tyytyä siihen samaan lattiaan joka on olohuoneessa...

Janetin huonettakin vallitsee kaaos:

Tai voiko tätä sanoa kaaokseksi? Kaaos sijaitsee yläkerrassa jossa on Janetin tavarat..Tänne on tulossa lankkulattia bambusta. Mutta. Ajattelin liimata lankut ensin pahville/paperille ja sitten vasta paperi/pahvi Janetin lattialle. Kahden pahvin yhdistäminen kävi mielessäni, mutta sittenkään se ei riittänyt huoneen syvyyteen. A4 lehdestä otin aukeaman, ja mittasin sen lattialle, mutta aukeaman taitos tuli niin väärin siihen ettei siitä olisi tullut mitään. Ja Aamulehdestä en sivuja saa koska tällä hetkellä meille ei tule sitä.

Tässä sitten niitä keskenräisiä projekteja:

Jokaiselle pikkutavaralle on käyttötarkoitus. Tuolle siniselle rasialle on vain yksi idea, ja sitä tuskin toteutan, täytyy ideoida uusiksi se.Tuolle metalliselle härpäkkeelle ja dia kehykselle on ideat, toteutus vielä vaiheessa. Nuo kolme muovista rasiaa, ideoita on, toteutuksesta en ole varma. Kirkkaat kipot ovat saaneet käyttökelpoisen idean, mutta jos tulee parempi idea, toteutan sen.. Kuhan kerkiän...

Tämäkin jäi kesken

Tämä on fetajuusto kipon 'sisäosa'. Yläosa on leikattu pois, se missä ei ollut reikiä. Tämä jäi kesken koska huomasin tämän kipon olevan liian iso tarkoitukseeni. Nyt se on saanut pari uutta ideaa, mutta ne eivät ole toteutuskelpoisia.. Kunhan idea löytyy, sitä ennen se saa toimia lautasten säilytyslaatikkona.

Lautaset:

Näiden lautasten säilytyspaikkana kippo toimii tällähetkellä. Talossa on vielä pari lautasta, koska niillä on ruokaa.. Muutama limsa pullo on tullut juotua (myönnetään, sain vähän apua). Joka paikassa kun näen pyöreäkulmaisen limsapullon korkin, säntään sinne ja pelastan tiivisteen. Esim. Fanta pullon korkissa on terävät kulmat, ja sellainen tiiviste, ettei se irtoa. Mutta Jaffa pulloissa on pyöreät reunat korkeissa ja tiivisteet lähtevät irti.

Nämä ovat melkein valmiit..

Kolme puuvalmista tuolia. Maalasin ne valkoisella spray maalilla (ja maalin valumis jäljet näkyvät tyhmästi!). Mietin ensin hioa istuimen etureuna pois, mutta luovuin siitä ideasta. Nämä saavat vielä ehkä mahdollisesta lakkapinnan ja luultavasti jonkin sortin koristemaalauksia..

Ja nämäkin on maalattu

Ovat joskus jostain pelastettu, aseen hylsyt. Näitä oli minulla varmaan parikymmentä, mutta olen tainnut heittää ne pois, koska enään jäljellä on nämä kaksi jotka maalasin myöskin valkoisella spraylla. Nämä ovat mielestäni ihan selviä vanhan ajan maitopulloja (tai jotain sinne päin..) Tai kukkamaljakoita. Tai.. : D

Ja lopuksi vähän ruokaa

Suurin osa Villa RinneApilaan kertyineistä ruuista on tässä kuvassa. Kakun (siis muövisen) kynttilä on hukkunut johonkin. Omena viipaleet ovat oikeasti menossa kakun koristeeksi eivätkä tarkolle. Yksi pyöreä fimo kakku puuttuu myös. Ja jotain muuta.. Mutta nyt syödään vain herkkuja ja epämääräisen muotoisia limejä (ja päärynöitä ja omenoita), ja mystisesti kaikki vihreä on saman väristä.. No tällä mennään. Ainakin tänään..