Sainpahan edes jotain aikaiseksi mineily rintamalla.. Tein niitä eilen esittelemiäni keskeneräisiä projekteja osittain valmiiksi.. Ja massailin, huonolla menestyksellä. Jälleen.. Ei ole minun juttu tuo massailu..

No aloitetaan niillä massailuilla:

Kolme piirakkaa. En kyllä tiedä mitä piirakoita nuo ovat. Piirakkavuuat ovat olleet valmiina vaikka kuinka kauan mutta sisältö on jäänyt uupumaan.. Nyt on sitten sisältöä..

Ja niitä muita massailuja

Oli vähän ylimääräistä vihreätä enkä keksinyt mitään viisasta.. Jokainen voi itse miettiä onko nuo kurkkuja vai kesäkurpitsoja vai mitä.. Minusta ne ovat kurkkuja

Näistä ei kannata kysyä

Siis, että mitä nuo ovat. En ole itsekkään aivan varma.. Ne vain ilmestyivät fimosta. Kukkasia vai ruokaa? Ehkä kukkasia, en tiedä.. Vielä ainakaan..

 

Sitten niitä keskeneräisiä valmistuneita töitä.

Muistatte sen eilen esittelemäni dia kehyksen?

Siitä tuli kaksipuolinen taulu. Tuolle mustalle puolelle pitää vielä kehitellä jotain kivoja koristeita.. Se, että meneekö tämä seinälle vai johonkin roikkumaan että molemmat puolet näkyvät.. Jaa´a, aika näyttää.

Ja leluvaunu

Tälle siniselle rasialle oli muita suunnitelmia, mutta yhtäkkiä se näytti aivan lasten perässä vedettävältä lelukarryltä. Siitä saa kannen pois jos tahtoo. Ja tuovetonaru täytyy kiinnittää paremmin ja tuon kirkkaan kannen pesen. Muuten tämä on valmis

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä

Myöskin tosi kauan kesken ollut pönttöuuni sai tänään pinnan itselleen sekä tuon reijän. Tämä kyllä ei ole vielä valmis, mutta kyllä se tästä... Vielä puuttuu luukut ja muut tilpehöörit.. Täytyisi tosin tehdä toinenkin, mutta pienempi, Valkoruusuun.. Sitten joskus..