Viimeisen kahden päivän aikana olet saanut aikaan aika vähän..

Olohuone:

Hanneksen huone:

Tuo karmea hökötys keskellä huonetta on esittävinään sänkyä, toivottavasti pääsen siitä pian eroon... Maalattu vanhoilla askartelu väreillä, olisi ollut myös akryylejä mutta vanhat ensin vai... ? Kaikki koirat yritettiin saada nukkumaan Ninnin ja Lillin huoneeseen, mutta Nanna ei suostunut, Nanna nukkuu omassa pedissään kiltisti jos peti on Hanneksen huoneessa.

Ninnin ja Lillin huone:

Lillin sänky on tuo karmea järkyttyvä hökötys nurkassa, Ninnin sänky on etu alalla, jossa Nalle parhaillaan oleilee. Sänky on tehty josksu vuonna nakki ja muusi kun Valkoruusu rakennettiin. Nanna makoilee kiltisti omassa pedissään. Nallen Ninni sai 5v syntymäpäivä lahjaksi ja se on hyvin tärkeä hänelle. Lillin sängyllä onkin kaksi Lillin omaa lelua. Heppa valo viritelmä on aika järkyttävä kun johdot näkyvät, mutta sille nyt ei voi mitään.

Minnin huone:

Siellä se Minni peilailee uudesta peilistään :>. Radio on lattialla koska sopivaa pöytää ei sattunut löytymään, paitsi yöpöytä joka on sängyn vieressä ja siinä näkyy olevan hajuvesipullo..

Keittiön siivosin ja otin siitä kuvan, mutta en kehtaa laittaa koska keittiö on järkyttävän näköinen ja kuva tulisi kahdessa osassa...