Päivitetäänpä tännekkin taas jotain, eli viimeaikaisia ostoksiani..

 

Elikkäs tässä ensimäinen kuva:

IMG_8032.jpg

Noin viikko sitten tilasin Dolorekselta 0,8mm ja 1,0mm puikotsekä kolme rullaa Venne Colcoton lankaa. Vielä kun näistä keksisi mitä näistä rupeisi värkkäämään... Ohjeita puseroihin tms, mutta niihin taitaapi kaikkii tarvita neljä samankokoista puikkoa.. Minulla siis kaksi molemipia kokoja.
Lisäksi kuvan reunasta löytyy kaksi helminauhaa, en tiedä onko ne oikeasti avaimenperiä vai mitä, mutta löytyi kauppamme alelaarista 50snt/kpl. Ajattelin hajoittaa nuo ja saan nättejä helmiä askarteluun..

Sitten toinen ostospläjäys, tältä päivältä:

IMG_8073.jpg

Ruutukangas on Ikeasta ostettu (koska siellä on alettu kankaita myydä?), Etsiskelin tummanpuna-valkoista ruutukangasta, tuollainen oli ainoa mikä tuli vastaan. Väri olisi saanut olal tummempi ja ruudut pienempiä mutta katsotaan nyt sopiiko tuo minun tarkoituksiini..
Sitten Biltemasta ostin uuden työkalun, pienoishiomakone(pienoisporakone). Tämä on pitkään ollut hankintalistallani mutta nyt vasta sain sen ostettua.. Eikun pieniä reikiä porailemaan. Joulukoristeet ovat myös Biltemasta, tämän tyyppisiä etsin Ikeasta mutta eipä löytynyt, Biltemassa sitten osui silmään. Näistä syntyy jotain kunhan kerkeän..

 

Kohta aivan perässä tulee toinen postaus.. ;)