Sitä tuli tänään vähän siivoiltua, ja huomenna vähän lisää. Siivouksella tuli lisätilaa mineily alueelleni sekä parit mini hyllyt siistimpään ja selvempään kuntoon. Vielä pitäisi nuo laatikot ja sängyn alla oleva laatikko setviä... Sisältävät mini juttuja... : D

Tälläisiä mm. löysin:

Jos joku saa hyviä mini ideoita kolikon keräys lippaasta tai väänneltävästä rikkinäisestä metalli kukasta, voin lähettää ilmaiseksi postissa, hihkaise vain. :) Muista laittaa kommenttiin s.posti, se ei näy muille kun minulle.

Hetki sitten tuskailin kun minulla ei ole puutavaraa minelilyyn, muuta kuin bambutikkuja ja sytyketikkuja. No, mitäpä tänään löysin?

Kolme tuollaista marmori kuvioitua palasta, niitä oli neljä alkujaan, mutta yksi päätyi Valkoruusun parvekkeeksi. Tuo Valkoinen iso levy on Valkoruusun väliseinä, jossa ei ole oviaukkoa, sitä kun ei koskaan sittenkään tarvittu. Toisen kuvan alempi puupala on Valkoruusun vanha parveke, kai sitäkin voi uusio käyttää ? Kaksi pienempää valkoista palaa, no niitä on pyörinyt meillä vaikka kuinka paljon. En tiedä mistä ovat tai minne kuuluvat, niistä on rakennettu mm. pöytiä (joita esitelty myös täällä), sekä yksi sänky ja mitä kaikkea.. Kyllä noistakin vielä jotain tulee.

Jos joku tuntee tarvetta tälläiselle tilpehöörille:

niin hihkaiskoon vain, tuolla on mm. neljä paritonta barbin kenkää (2korkokenkää ja 2lenkkaria), neljä tuollaista metallikoukkua, kaksi perhos pinniä, nuo vaaleensiniset klipsut ja muuta tilpehööriä. Saa hihkaista niin pistän koko kipon sisällön (ja tuon korun) tulemaan postissa. 

Tälläinen kasa babutikkujakin löytyi kun siivosi

Ja tuo lattiamateriaali, siis puu kuvioinen kontaktimuovi. Löytyy myös marmori kuvioinen mutta se on kateissa :ö, ei löytynyt vaikka kuinka siivosi..

 

Mitähän löytyy huomisen siivous operaatiossa..?