Meillä oli pieni (siis oikeasti toooosi suuri) siivous operaatio. Monestakin syystä, vielä se jatkuu mutta nyt vähän vähemmän aikaa vaativana. Meiltä lähti mm. tooooosi iso läjä listoja poltettavaksi, pelastin niistä muutamia itselleni, en lähellekkään kaikkia enkä edes puolia, ehkä 10kpl jäi itselle kun niitä siinä oli varmaan reilusti yli 100. Kaikki erilaisia ja eripituisia listoja, ensin ei meinattu antaa laittaa poltettavaksi kun on 'arvo tavaraa' (mikä tahansa lista maksaa kuulemma yli metriltä 7-15e, en uskoisi :o ), lähivätpä kuitenkin. Samoin lähti paljon muutakin, mutta ei niistä sen enempää. Lisää tavaraa pitäisi silti saada pois jotta mahtuisi...

Olen tässä myöskin pähkäillyt että miten toteuttaa liukuovi minikoossa ja meinasinkin jo turvautua - taas - kysymään Teidän apuanne. Jätin väliin ja sainkin jo jonkinlaisen idean, eikun kokeilemaan! 

Mietintä myssyssä on myöskin osallistunko tähän astakiin? Kun en tahdo toimia 'emona'. Hukkaan kuitenkin jotain tai muuten vain sössin kaiken.. : D Ja sitäpaitsi en ikinä voita missään mitään.

 

Anteeksi ne kuvat jäivät nyt johonkin (ja ne mini jutut), mineily aikaini on ollut aika vähäistä suursiivouksen takia, ja se on kulunut lähinnä keittiön puolipaneeleita liimatessa (siihen on kulunut jo yli 60 jäätelötikkua!), liimakin onnistui loppumaan ja lattiaan tuli tooooosi ruma sauma, se täytyy piilottaa.. Toinen seinä täyteen romua. Keittiöön on tekeillä myös hella ja liesituuletin, rappaustekniikka on vain vähän mietinnässä. Vesi-liima-riisi seoksella pinta rosoisekse, vai ensin koko systeemi täyteen liimaa ja sitten mannaryynejä tai riisejä ja maalia päälle. Vai.. Täytyy tässä miettiä kun keittiökin on kohta paneloitu..

Janetin huone on saanut katon, seinät, lattia ja listat vain enään puuttuvat : D

Kesälomakin loppuu huomenna joten taaas on aika kortilla. Ideoita on vaikka kuinka muttei aikaa! Muillakin samoja ongelmia? : D