Kuuakuden sisällä saan nukkekotini, toisen niistä siis (Villa RinneApila), tänne omaan kämppääni kun äitini muuttaa ja samalla reissulla kaappi roudataan tänne. Ai että odotan sitä hetkeä!!

Pääsee mineilemään, askartelukamppeenikin tuodaan tuonne minun häkkivarastoon, kyllä on pian mukavat olot taas minulla :))))

Piha -projekti on tällä hetkellä ainakin kokonaan jäissä, ja alustakin siirretään muualle asumaan. Saa nähdä, jäikö piha kokonaan vaiko kehittyykö siitä vielä joskus jotain, tuskin..
Mutta ainakin Villa RinneApila pääsee pian työnalle.
Villa Mustahelmikin on saanut jonkunverran pintoja ja katot on maalattu, mutta se on palasina eikä vielä tietoa mihin se varastoidaan, koska tilanpuute on tällähetkellä joka asunnossa.... Ruuvitkin siihe  tilasin edellisten hukkuneiden tilalle, ja olihan se jossainkohtaa vähän aikaa kasassakin, mutta joutui purun alle edelleen sen tilanpuutteeen vuoksi. Kasaisin sen muuten kaapin päälle, jossa Villa RinneApila on, mutta en kehtaa, koska yksikään kavereistani ei tiedä minun harrastavan mineilyä, enkä sitä haluakkaan kaikkien tietävän. Kyllä, olen hieman sulkeutunut persoona. Saa nähdä mikä sen kohtalo on.. Kellarikopissa palasina varmaankin....

 

PS. Askartelijat käykää osallistumassa arvontaani toisessa blogissani :)