Pitkästä aikaa tuli massailtua. Aikaan sain tälläistä:


Piparkakkuja, vaikka joulu meni jo. Sekä vihreitä omenoita joista tuli aika epämuodostuineita. Ja vihreä sai sekaansa harmaita pölyhaituvia..


Omenoille maljakko, johon valkoinen väri sai sekaansa jostain jotain likaa... Sekä pienenpieni lumiukko lapsille. Mittatikku unohtui kuvasta, mutta se on oikeasti pieni.


Keittiöstä puuttuu edelleen tapetit ja lattia.. Sekä sähkötyöt kesken ja hylly vinossa seinällä edelleen. Ja keittiö on muutenkin huoneista kaikkein keskeneräisin..


Lähikuvaa ruokapöydästä. Punaisessa kipossa on piparkakku ukot, pitäisi joku kivempi kippo niille keksiä.. Voileipäkakku on messuilta ostettu. Täytekakku vanhoista legoista pelastettu, muut itse tehty. Lähikuva myös Domino kekseistä, jotka eivät saa oikeutta tuollaisessa läpinäkymättömässä maljakossa. Keksit ostettu messuilta, ja olivat alunperin lasipullossa, mutta se hajosi tippuessaan...

Omenat löysivät paikkansa olohuoneen pöydältä. Sohva täytyy kyllä nyt hommata jostain ja äkkiä. Eihän tuollaista muovista rumilusta kestä katsella.. Anitta se istuskelee lankakerät sylissään, miettii varmaan mitä niistä kutoisi.