Tänään sain laitetta Valkoruusun jokaiseen makuuhuoneeseen ovilistat sekä poikien huoneeseen boordin. Kukka boordi poikien huoneessa? :ö

Joo joo tiedetään, että boordit menivät vinoon ja ovilistoista näkyy liimajäljet ja ne on hutaistusti laitetut. Siksi en laita muista ovilistoista kuvia..

Perhe Gauff muutti tänään väliaikais kotiinsa. He rakentavat (siis toisin sanoen, yritän tässä joskus hommata heille oikean kodin) arvostetulle omakoti alueelle jossa kuuleman mukaan erittäin muakvia naapureita.

Muuttoauto toi suurimman osan tavaroista päivän mittaan. Kun hella saapui alkoi Janet äiti heti kokkailla ruokaa.

Ruoka oli pian valmista mutta muuttoauto ei ollut tuonut vielä pöytiä joten Janet äiti oli varma, että koko perhe pienimpiä myöten joutuisi syömään lattialla. Mutta ei sentään, muuttoauto tuli juuri sopivaan aikaan ja perhe pääse syömään pöytään.


Olisikohan perheen esittely paikallaan tässä välissä. Janetin äidinäiti Anitta asuu talon ylimmässä kerroksessa koska ei halua mennä palvelutaloon eikä hän pysty enään asumaan yksin. Perheen esikoinen Mats istuu huterasti pyödän vierssä odottaen ruokaa. Perheen pienokainen Joonas istuu vielä syöttötulissa.

Illalla pojat oli menneet jo nukkumaan kun Anitta ja Janet vielä odottelivan Anittan sänkyä joka ei päivän aikana ollut saapunut perille vaikka Janet monta kertaa oli soittanut muutto firmalle. Kello alkoi olla jo aika paljon ja Anittaa ja Janettia alkoi väsyttää. Joten Janet päätti, että nukkuu poikien kanssa patjalla lattialla ja Anitta saa nukkua hänen sängyssää.