Olen tässä innostunut rakentelemaan viimeaikoina bilteman sytyketikuista parit hyllyt.

Kellariin sain aikaiseksi hyllyn, erilaisen tosin kuin mikä oli alkuperinen suunnitelma, mutta suunnitelmillahan on tapana muuttua?

IMG_9756.jpg

Tässä hylly on maalaamattomana.
Hyllyn mallin piti olla sellainen, että siinä on vain vaakahyllyjä ja pari 'lokerikkoa' mutta kun sahasin sauna/pesuhuone tilan hyllyä, jäi siitä muutama pätkä ja huvikseni vain kokeilin  mitenkä sopivat tuohon hyllyyn hyllyiksi. Näköjään hyvin sopivat kun siihen ne päätyivät.

Hyllyyn halusin jonkun 'vanhan' värin, että sopii sitten vanhaan homeiseen kellariin. Ensin mieleeni tuli harmaa, eikun tuumasta toimeen. Paitsi että. En löytänyt millään mistään minun mustaa maaliani ja aloinkin jo epäillä omistanko edes sellaista, mutta kyllä minä omistan, sitä vain ei löytynyt mistään.
No, sitten ajatuksiin tuli vaaleanvihreä, sellainen vähän homeisen näköinen. Vihreä ja valkoinen maali olivatkin jo pöydällä ja eikun tuumasta toimeen. Paitsi että.

IMG_9766.jpg

Maalipurkille kävi jokakerta hullusti kun yritin sitä avata sitä. Veistelin korkin alta kuivaa maalia irti ja kaikkea yritin mutta korkki ei vain auennut. Purkki kiertyi mutta korkki pysyi paikallan. 
Tässä kohtaa rupesi 'hieman' ärsyttämään. Ei mustaa, ei vihreää, mitäs sitten? Mielessä kävi kaikki mahdolliset värit kuparista vaaleanpunaiseen mutta en tykäänyt vaaleanpunainen hylly -ajatuksesta joten yritin vielä etsiä mustaa maaliani. Onneksi se löytyi! Ja ihan sieltä mistä pitikin, siis eikun maalauspuuhiin.

IMG_9774.jpg 

No, nyt on hylly maalattu, asetettu kellariin ja muutama muukin tavara on sinne jo tiensä löytänyt.
Vielä pitäisi saada ainakin vanhoja kuvia ja -lehtiä, hämähäkkejä ja -seittiä ja ainakin perunasäkki..
Työnalla työnalla..

Harmaata valmiiksi sekoitettua maalia jäikin yli reilusti enkä sitä viitsinyt hukkaankaan heittää. Joten eikun puurimoja maalaamaan. Ajattelin maalata sillä muutaman sytyketikun mutta löysinkin vain yhden. No, nyt minulla on sitten harmaalla maalattuna yksi sytyketikku ja neljä pitkää bamburimaa. 
Katsotaan mitä niistä syntyy... Jos syntyy mitään..

Sauna/Pesuhuone/Wc tilan tuleekin sitten jakamaan hieman isompi hylly:

IMG_9759.jpg

Tämä sai vaaleansinisen maalin pintaansa. Tai siis vaihtelevan sinisen sävyn. Sekoitan itse suurimmanosan väreistä, ja tämän hyllyn kohdalla väri loppui kesken eikä se kyllä sekoittunutkaan kunnolla, on hyllyssä on (vaalean)sinisen erisävyjä. Jollain kierolla tavalla mielestäni sopii kuitenkin jakamaan kaksi märkätilaa toisistaan.
Tyhmä minä en tajunnut ottaa kuvaa maalatusta hyllystä, että ymmärtäisitte selitykseni..

Tästä hyllystä puuttuvat vielä vaakalaudat eli hyllyt. Ne on kyllä sahattu mutta maali ja hiominen ovat vielä kesken. Hiominen kun ei kuulu minun mielipuuhiini, yritän vältellä sitä niin paljon kuin vain mahdollista..

Tähän hyllyyn oli tarkoitus alaosaan tulla laattoja 'sensuroimaan' toisten katseet toiselta puolelta.

IMG_9769.jpg

Tälläisiä sinisiä laattoja oli tarkoitus kiinnittää hyllyyn. Mutta. Eihän näitä edes ole tarpeeksi! 

Minusta tuntuu, että tämän sauna/pesuhuone/wc operaation kohdalla on kaikki mennyt niin pieleen kun vain voi vaikken ole projektia kunnolla vielä edes aloittanut.. Saa nähdä valmistuuko siitä ikinä mitään järkevää..