Hupsista, tuossa juuri äskön huomasin että olen tänä vuonna päivittänyt tätä blogia tasan neljä kertaa! Jestas, mitä oikein olen koko vuoden tehnyt kun en ole neljää päivitystä enemää saanut aikaiseksi? Toista blogia olenkin sitten paljon enemän.. Nyt täytyy kyllä tehdä parannus, siispä tämän päivityksen aiheeseen: 

Massailuun. 

IMG_7893.jpg

Pussin sisältö pöydällä. Eli tässä on kaikki Fimo massa pakettini. Lisäksi varastosta löytyy myös itsekovettuvaa massaa paketti sekä erilaisia massatankoja. 
Menevätkö massat vanhaksi? En muista kuinka vanhoja nämä ovat, mutta ovat aika kovia, käsissä lämmittämisen jälkeen alkaa taipua kyllä. 
Sen huomasin, että avatut paketit jotka ovat minigrip pussissa, ovat säilyneet paremmin kuin kelmuun käärityt. Kelmuun käärityissä reunat ovat aika kuivia ja vain murenevat kun taas minigrip pusseissa olevat ovat kovia, mutteivät murene. 

No mitä sitten sain aikaan?

IMG_7912.jpgIMG_7911.jpg

Ruusut ja lehdet eivät ole minejä, mutta kuvaan pääsivät jokatapauksessa. Menevät toiseen projektiin. Ja niistä kyllä huomaa ettei hetkeen ole tullut ruusuja tehtyä..
Eli aikaan sian (ruusujen lisäksi) omenoita ja pipareita. Pipareita 'perinteisessä' muodossa sekä kolme sydämen (?) mallista. Muotin taittelin tuikkukipon reunasta ja ruma siitä tuli, kuten sydämistä näkyy. Joskus on parempikin tullut taiteltua..
Ompuissa oli aika väkertäminen. Tai ei itse ompuissa vaan lähinnä lehdissä. No tuollaisia on joskus tullut marsipaanista tehtyä joten vähän oli kokemusta, hieman suurempana tosin..
Ala kuvassa tulitikku antamassa hieman mittakaavaa pipareista ja ompuista..

Nyt minulla olisi kysmys teille, jos täällä kukaan enään lukee tätä kun eipä noita päivityksiä hirveesti luettavaksi ole.. Eli siis, onko hyviä ideoita mistä/miten tehdä (tai ostaa) joulukuusi nukkekotiin? En ole vielä oikein hyvää ideaa keksinyt..
Tälläistä..
IMG_7908.jpg
...havuoköynnöstä minulta löytyy, en tiedä voisiko tuota hyödyntää vai onko liian suurta.. Joskus olen tuon ostanut kranssia varten mutten ole saanut aikaiseksi (hups..) ja tuskinpa saankaan.. On siitä mini koossa tullut joulukransseja tehtyä.. 
Jos on hyvä vinkkejä niin saapi kertoa :)

 

Hyvää joulun odotusta miniaskartelua kaikille!