Posti toi tänään ihanan pikku yllärin. Jätin kommenttini Jaanan blogiin, kävijä laskurin lukubongaus postaukseen. En osunut oikeaan numeroon mutta sainpa silti kivan pikku yllärin! 

Kiitos Jaana!

Olen myös tehnyt peilin nukkikseen

Tuo on siis oikeasti tummanvihreä, ei tuollainen sinivihihreä. Tuo oli haastellinen siksi, kun kaikki peilipalat olivat erikokoisia (ja sen näkee kuvasta..). Nuo eivät siis ole biltemasta saatavaa auton korjauspeiliä, vaan ihan oikeita peilin palasia. Ja nuo kulmat !! En varmaan ikinä ope tekemään suoria 45asteen kulmia. Aina jää tuollainen rako! Taidan tyytyä tästälähtien ihan tavallisiin kulmiin ilman mitään 45asteen viritelmiä.. Vähän isohan tuosta tuli, mutta kelvannee.

Villa Mustahelmi on saanut myös jonkuverran tapetteja, mutta ne pysyköön salassa kunnes kaikissa huoneissa on tapetit.. : D Olin viisas tapetoidessani väliseinää. Ruuvin paikathan menevät piiloon tapetin alle. Ja koska seinät eivät ole paikallaan koska ovat vielä tapetoimatta, no kasatessa ruuvit tulevat sitten tapetin päälle. Täytynee keksiä jotai tauluja tai vastaavia väliseinien päälle..