No jo on tullut tuhlattua. Ensin netti ostoksia mm. Dolorekseltä ja mosaiikkimiljööstä (jotka tosin eivät vielä ole saapuneet) ja nyt vielä ihan oikeita kauppa ostoskia. Osa löytyy toisesta blogistani ja osa tästä. Voi vitsit. 

No aloitetaan vaikka siitä mistä myös ostosreissumme. Kävimme Lankamaailmassa (kannattaa käydä! Sijaitsee Helsingissä ja Tampereella), siellä oli aivan iiihania värejä ja lankoja! Jos niitä enemmän käyttäisin niin varmaan kaikkia olisin ostanut. Äitini sitten päätyi lankoja ostamaan, itselleni ei mitään jäänyt. Naapuri kaupasta tosin käteeni jäi 4kpl 20cm vetoketjuja. Joille on jo käyttötarkoitus mutta toteutusta ei vielä ole. Herkullisen värisiä vetoketjuja ostinkin. Mutta niistä en kuvaa napannut.

Sitten en muistakaan mihin päädyimme mutta jos nyt vaikka aloittaisimme kuvatuilla ostoksilla.
Käteeni jäi SPR kirpputorilta

Ikoni joka on juuri sopivaa kokoa nukketaloon tauluksi. Tikkari esittää mittatikkua. Kannattaa vierailla tuolla SPR kirpputorilla (joka siis sijaitsee Tampereella), jos siellä päin liikkuu, Halvalla saa vaikka mitä! Muovisia nukkis kalusteitakin oli tarjolla monenlaista pussia ja pussukkaa.

Kirppikseltä ministelyyn liittyvänä käteen jäi myös tämä:

Kaksivärinen pöytätabletti. Olen tuollaista etsinyt mutta mustana. Ei vastaan ole tullut joten tuo saa nyt kelvata. 

Näitä etsiskelin yhdessä vaiheessa joka kaupasta ja puodista eikä mistään löytynyt. No, eräs ihana bloggari minulle näitä sitten myi. Kirppikseltä myös löysin yhden kappaleen:

Hintaakin oli vaivaiset 10senttiä! Eipä ollut kallis ei. Tuolla vain on päässä joku ihmeellinen ripustuslenkki, mutta sen nyppäsen pois kunhan paketin avaan.. Jos se siis irti lähtee :D

Olin etsimässä Oasis sienen pidikkeitä, sellaisia vihreitä härpäkkeitä, mutta niitä ei mistään löytynyt. Osaako joku kertoa mistä niitä saisi?

Tämähän näyttää ihan aidan pätkiltä! Vähän niitä täytyy lyhentää ja siinä on kaide Valkoruusun parvekkeelle. Nämä on siis oikeasti nimikylttejä kukkasiin yms istutuksiin.

HalpaHallista lähdin kehyksiä ostamaan, ja löysinkin, oikein kaksin kappalein. Mutta löysin myös paljon muuta:

Tälläisen vihreä keltaisen laatikon. Tuo on ihan selvä roomboksi laatikko vaikkei tuosta läpi näekkään. Onko sillä nyt niin väliä? Ainakin pölyltä suojautuu :D

Käteen jäi myös kaksi kukkamansettia:

Eipä noillakaan kukkamanseteilla hintaa ollut. 95senttiä kappale. Valitsin vielä tuollaiset missä olisi mahdollisimman paljon pieniä kukkasia. 

Ommeltua on myös tullut, mutta niitä en ole kuvannut. Saan kimpun ihania kaksivärisiä kuivuneita ruusuja äitimuorilta. Hän oli jo heittämässä niitä roskiin kun sanoin että minä otan ne. Sieltä tuli tyhmistynyt kysymys että 'Mihin ihmeeseen sinä kuolleita ruusuja tarvit?' No, kyllä niille aina jotain käyttöä keksii. Jossei mineilymielessä niin ihan 1:1 askartelussa sitten :D