Voi mitä ihanuuksia posti toikaan minulle!

Ensiksi tälläisiä:

tuli täältä.

Ja sitten tälläiset ihanuudet

tulivat täältä.

Nuo virkkaukset on kyllä ihan mahtavia kun itsellä ei pysy koukku käsissä sen enempää kuin puikot. Äidin saan tekemään mattoja talooni, hirveellä viiveellä tosin, mutten mitään muuta. 1:1 kokoisia neuloksia hän on taitava tekemään muttei sitten sen pienempiä.. Täytyy niitä aina bongailla jostain :)

Ja sitten muihin asioihin. 

Tälläinen rumilus tuli Villa RinneApilan keittiöstä. Vasemmassa reunassa menevä sauma on karmea! Olisi parempi kokonaan ilman lisäpalaa, siis jos lattia olisi jääny 'paljaaksi', eli valkoiseksi. Kulmaan tulee hella kunhan saan huuvat rapattua ja hellaan levyt liimattua ja muuta pientä hienosäätöä. Listat puuttuu, muuten alkaa tämä osa olla valmis...

Löysin varastoistani ihania pieniä ja suuria simpukoita!

Ja näitä on vielä paljon lisää! Mutta onneksi Villa Mustahelmessä onkin meri aiheinen kylpyhuone (paljastuksia paljastuksia)

Ja näistä

Pitäisi tulla suihkulähde. Ensin pitisi liimata nämä yhteen, tosin en ole ihan varma pysyykö simpukat toisissaan kiinni erikeepperillä. Sen lisäksi pitäisi varmaan ostaa sitä Scenic Water ainetta.. 

Sain hyvän idean tehdä muovisesta korkista (minulla kun on noita korkkeja kertynyt varastoon..) rahin jonka saa auki ja siellä voi säilyttää jotain. Mutta. Eiköhän taas tullut mutkia matkaan ja välineet eivät olleet sopivia..

Tuosta oli tarkoitus tulla se rahi. Tuo osa missä on reikä ja alapuolella tuollaiset väliköt, pitäisi saada pois. No arvatkaapa huviksenne lähtikö se millään. Ei onnistunut tylsillä eikä terävillä saksilla, ei pienillä eikä suurilla. Ei mattopuukolla eikä sivuleikkureilla. Kaikkea kokeilin ja millään en saanut siihen edes reikää puhkaistua. Lujaa muovia on. Olisiko ideoita millä saan tuon irti? Ideat otetaan ilomielin vastaan

Liukuovi/seinä ideani totesin myös käyttökelvottomaksi. Ideani soveltuisi paremmin 'liikuteltavaan seinään', ei liukuseinään.Harkitsin myös haitariseinää, mutta totesin ettei minulla ole sopivaa kangasta siihen eikä muutenkaan sopivia välineitä. Joten liukuseinän kannalla olen edelleen.. Eli siis ongelman nimi: Iso huone pitäisi jakaa kahtia liukuseinällä/ovella. Siis seinä minkä saa 'kasaan'. Mutta, miten toteuttaa kun, kasatessa seinästä tulee 'paksu' ja pitkänä ollessaan 'ohutä jtoen ei sovi että kattoon ja lattiaan tekisi kiskot tai uran. Miten saan seinän toteutettua..

Tässä kun näitä blogi päivityksiä kirjoittelee, tulee miettineeksi että riittääköhän oma mielikuvitus ikinä mihinkään kun melkeinpä joka postauksessa vähintään yksi kysymys. Ei mene minullakaan hyvin.. 

Mutta siitä olen häpihäpi että huomenna saan mökiltä sahani, saan sytyketikut kotonakin poikkia ja voin alkaa toetuttaa suunnittelemiani hyllyjä, sänkyjä, kirstua ja vaikka mitä. 

EDIT:

Jos joku tuntee tarvitsevarna muovisia (ja muutamia metallisia) tuikkukippoja, on niitä jakelussa jonkin verran. Kaikkihan tietävät että ne ovat hyvää rakennusmateriaalia ja meillä kun on kynttilän polttokausi alkanut, kertyy niitä yli omien tarpeiden. Jos on halukkaita niin hihkaiskaa.

Minun piti tehdä uusi pönttöuuni, samalla vanhalla pinnalla, sillä marmori kuviolla, muttaarvatkaapa kuka valopää on hukannut kyseisen kontaktimuovin, ja harrastanut tuloksettomia etsintöjä. Näin käy joskus...