Päivitystä kaikennäköisestä sekavasta. Aluksi piti päivittää tänne seuraavan kerran sitten kun kellari on saanut seinät ja lattian. Lattian suunnittelu onkin jo hyvässä vauhdissa, mutta seinät ovat haastavammat. Mistä saan hienoa hiekkaa tähän aikaan vuodesta? En varmaan mistään joten... Seinät ovat nyt 'jumissa'

No jokatapauksessa kellari näyttää nyt tältä:

IMG_8422.jpg

Tylsien työpäivien rattona olen myös piirrellyt 'suunnitelmia':

IMG_8441.jpgIMG_8443.jpg

Ensimäinen esittää kellarin luonnosta ja alempi hyllyn luonnosta Villa Mustahelmen sauna/pesuhuone tilaa. Tässä taas huomaatte kuinka hyvä olen piirtämään...

Sitten vielä muutama kuva ihan muista jutuista:

IMG_8419.jpg
Henkari kokeiluni.. Kuten huomaatte, en kovin taitava ollut tässäkään asiassa.. Nämä vääntyivt lähtinnä siksi koska klemmari vain sattui osumaan käteeni.. Seuraavat yritykset voisi sitte tehdä ihan ajatuksen kanssa..


IMG_8420.jpg
Muistanette pillit jotka aiemmin esittelin postauksessani. Tässä on toinen pätkittynä. Näissä vaan on yksi ongelma. Miten saisin ylä- ja alareunat tasaisiksi kun hiekkapaperi näyttämällä muovista tulee vain karhempaa ja se muuttuu valkoiseksi.. Jotain täyttyy siis ideoida..


IMG_8425.jpg
Tästä tulee sitten kiuas. Tai pata koska tässä on korkki. Villa Mustahelmen saunaan. Ainakin tämän hetkisen suunnitelman mukaan..