Roomboxini on saanut tapetit seinille, sekä ikkunanpokat ja ovenkarmit. Lattialuukkukin on saanut 'kahvan'

Pokat ja karmit ovat bambutablettia, valkoisiksi maalattuina. Ikkunan 'lasi' on piirtoheitin kalvon pala. Lattialuukun kahva on juuttinarua (on muuten mielestäni aika kallista se juuttinaru, riippuu tietysti mistä ostaa mutta silti...). Tapetit on oikeaa tapettiboordia.
Boxista puuttuu vielä listatm jotka luultavasti pääsevät tämän viikon aikana paikalleen, joten pian pääsee sisustamaan ja tekemään taas kivoja pikku huonekaluja :) 
Kyllä minua vähän häiritsee tuo lattian etureuna koska 'lankut' ovat eripituiset ja siten etureuna tuollanen ruma rosoinen.. En ole kovin hyvä saamaan paloista saman pituisia -_-

Olen tapetoinut mitä erilaisimmilla materiaaleilla; serveteillä, oikealla tapettiboordilla, lahjapaperilla, muovikelmulla ja kaikella mitä on eteen sattunut. Tuo oikea tapettiboordi on tähän mennessä ollut kaikkein helponta työstää, ja servetit ovat olleet hankalimpia. Sekä Valkoruusussa että Villa RinneApilassa on servettitapetit, ja viimeisimmän jälkeen päätin että niillä en enään tapiseeraa. Kerrokset purkautuvat ja kun ottaa vain kuviolliset kerroksen, tulee siitä niin ohut että repeilee. Leikkaus on myös vaikeaa koska taipuilee miten huvittaa eikä pysty kunnolla 'mittaamaan'. Lahjapapereilla ja tapeteilla tästä lähtin tapiseeraan varmaankin pääasiassa.