Posti on käynyt meillä viimeaikoina tosi tiuhaan, ja tuonut muutakin kuin laskuja. Kivoja pikku ylläreitä. Ja lisää on tulossa. Ihanaa! Tuntuu melkein jo joululta. Olen väsännyt joulukalenteriinkin jo muutamia luukkuja melkein valmiiksi. Ja joulukalenterissa on edelleen tilaa halukkaille : )

Tässä muutamia postin tuomia ihanuuksia:

Nämä kankaat ostin Jaanalta.

Nauhavarastojakin täydensin, nämä ovat täältä.

Ostin huuto.netistä tämän ihanan unisiepparin ja sain maton kaupan päälle. Rakastan unisieppareita, minulla on niitä kaksi 1:1 kokoisenakin.

Ompelukone odottaa pääsyään Villa Mustahelmeen. Minimaailmasta.

Hyllynkannattimet ja ovenkolkutin. Kolkutin menee Villa Mustahelmeen ja hyllystä en vielä tiedä.. Minimaailmasta

Paljon muutakin on posti tuonut tullessaan mutta niistä ei sen enempää.. 

Olen minä itsekkin jotain väsännyt, en vain törsännyt.. : D

Esittelin teille muutama postaus sitten kolme simpukkaa joista oli tarkoitus tulla suihkulähde. Tulihan niistä, tai ainakin sain ne kiinnitettyä toisiinsa..

Vielä puuttuu virtaava vesi ja jonkunsortin tuki alimman simpukan ja lattian välistä, sillä tuo tykkää keinua ja kallistua vähän taaksepäin vaikka pystyssä pysyykin. Noihin kahteen väliin minun oli pakko laittaa pyöreä bambutikun pätkä, kallistuivat liikaa taakseppäin vaikka paikallaan pysyivätki. Luultavasti myöhemmin olisivat tippuneet.. Kiinnitys on kaksipuoleisella teipillä koska epäilin erikeepperin pysyvyyttä sumpukassa ja noin pienellä pinta-alalla.

Sitten huoneisiin

Poikien huone. Lattia pitäisi saada tehtyä, pojat vain tahtoisivat pitää sen valkoisena. Saavat nyt ainakin toistaiseksi pitää sillä keittiöremontti on saatu lähes valmiiksi, enään puuttuvat listat, katto jää valkoiseksi. Nyt on remontin alla (edelleen) Janetin makuuhuone johon tulee se liukuovi seinä viritelmä kunhan keksin miten sen toteutan. Sen jälkeen pojat saavat vallata lähes koko vintin, pieni komero sinne tulee johon saa sitten säilytystilaa.. Kunhan ensin sen liukuovi/-seinä systeemi...

Hiiren olen ostanut finnaimosta, muuten hiiren koti on itsetehty. Ja kuva on erittäin huono.. 

Poikien lempilelut: Pallo ja tuo taustalla näkyvä kärry. Ovat innoissaan noista uusista leluista, dinosauruksista.

Keittiöön:

Keittiö on sisustettu vain kuvausta varten, tavarat eivät jää noille paikoilleen. Liesi/huuva viritelmä on kesken. Liedestä puuttuu levyt ja etuluukut, huuvasta puuttuu rappaus ja ehkä jonkunlainen hylly. Jääkaappi on väliaikainen ja keskeneräinen. Se saa merkin, kahvan ja lakan pintaansa kunhan saan aikaiseksi. Sen jälkeen luultavasti muuttaa Valkoruusuun. Kunhan saan tänne uuden jostain... Tuon baarijakkaran tilallekkin pitäisi tehdä uusi, pienempi ja SUORA. Tuollainen iso vino vänkyrä, ruma.

Hyllyn alaosasta pitäisi tuota taustalevya joko sahata pois jonkun verran, tai tehdä taustalevyyn uusi hylly. En tiedä vielä.

Pöydällä ei oikeutta saa Sadun virkkaamat pannunaluset! Ripustan seinälle kunhan keksin sopivan koukun/naulakon.