Minähän lupasin tehdä parannuksen! Tämän blogin osalta meinaten. Tässä kuussa on nyt yhtämonta päivitysta kun koko vuonna olen tehnyt. Tästä se taas lähtee. Vielä kun pääsisi kunnolla itse taloihin käsiksi mutta... Toinen on osissa varastossa ja toinen on kaapissa ja kaappiin ei pääse ilman että siirtää puolet huoneen huonekaluista pois tieltä... No onneksi tarvikkeet ovat suht. helpoissa paikoissa niin voi jotain pientä aina kehitellä. Kuten tänään.

Pelastin joskus töistä muovisen pohjan, jossa oli suklaalaattoja. Olisivat mennees roskiin mutta pyysin että voisinko saada ne, vähän sain kummeksuvia katseita mutta kyllä ne minulle annettiin :D
Leikkasin pohjasta kuusi mallia irti ja koitin maalata niitä:

IMG_8004.jpg
Maalasin 'vadit' vain ulkopuolelta, jäi kiiltävä pinta sisäpuolelle. En taidakkaan ollenkaan maalata noita sisältä vaikka ensin meinasin.
Punaiset maalasin ensimäisenä ja ne onnistuivat parhaiten. Siniset maalasin toisena, mutta maali meni miten sattui eikä meinannut totella ollenkaa, rupesinkin miettimään että voiko askartelumaali vanheta? Tosin nämä kaikki on ostettu samaan aikaa samassa paketissa.. Keltaiset onnistui ihan suht. koht. ok. 

Asettelin vadeille heti vähän tavaraa:

IMG_8005.jpgIMG_8010.jpg

Piparit on vadilla ihan irtonaisina mutta omput liimasin kiinni. Keltaisesta vadista näkee kuinka reunasta paistaa valo läpi.. Olen liian kärsimätön odottamaan maalin kuivumista ja uuden kerroksen laittamista KUIVAN maalin päälle.. Hups..

Minulla on myös pupunmallisia tälläisiä. Mutta en tiedä mitä teen niillä, koska ne on todella vaikea leikata irti 'ääriviivoja' pitkin nätisti kun on pieniä yksityiskohtia.. Täytyy katsoa mitä niistä kehittelen..