Päivitystä pitkasta aikaa, mineylirintamalla siis ollaan liikuskeltu. Mennään suoraan asiaan.

Tästä se lähtee:

IMG_4935-normal.jpgb

Meinaten roombox. Muistanette kun kerroin kauan sitten että suunnittelen kalastajan roomboxia. Tästä se lähtee! Suunnittelen tätä syntymäpäivälahjaksi, jos saan siihen mennessä valmiiksi, minun projektieni kun on tapana venyä.. :D

Arvatkaapas oliko kivaa alkaa täältä kaivamaan askartelu vehekeitä:

IMG_4347-normal.jpg

Niimpä. No, aina kun sain yhden asian haettua (ja löydettyä!) tajusin uuden asia mitä tarvitsen.. No tulipahan kuntoilua askartelun ohessa.. :D

Tälläisiä sitten loppujen lopuksi syntyi yhden päivän aikana:

IMG_4954-normal.jpg

Mato-onki, ämpäri, penkki, perho ja puukko.
Mato-onki on pätkä grillitikkua jonka maalasin hopeamaalilla. 'Siimana' toimii valkoinen ompelulanka ja koukku on vihreästä rautalangasta väännelty. 
Ämpäri on muovinen korkki jonka päällystin juuttinarulla, kahva on erikeeppperi pullon tulpan 'pidike', se sellainen musta mikä on korkissa kiinni. Leikkasit irti korkista ja 'tulpan' myös irti. Liimalla kiinni ämpäriin.
Penkki on bambutabletin 'lautaa'. Kolme saman mittaista pätkää vierekkäin ja jalat vinottain.
Perhon koukku on vihreästä rautalangasta väännelty ja itse perho on oranssista sulasta leikattu palanen joka on valkoisella ompelulangassa ('siimalla) kiinni koukussa.
Puukko on vanhaa tuotantoa, muovinen hammastikku ja vähän väri tussia.

Vielä tänne on tulossa ainakin ikkuna, eli siis joku kiva järvi kuva kehystettynä, leikkuulauta ja ns. kalaverkko:

IMG_4362-normal.jpg

Tämän pohjalta koko boxi lähti liikkelle, ja arvatkaapa löysinkö tätä olellisinta osaa ollenkaan tavaroistani! No en niin. Täytyy miettiä paljonko pitää kaivella laatikoitani jotta löydän tämän osan. Tein uusia järjestelyjä (seuraava askartelu kertoja ajatellen) askartelutavaroilleni:

IMG_4948-normal.jpg

Nyt kaikki tavarani ovat näissä laatikoissa, eikä tarvitse ihan koko vaatehuonetta penkoa saadakseni sen tietyn asian jota haen. Laatikoissa riittää silti tonkimista että muistaa missä laatikossa on mitäkin ja vielä kun löytäsi sen jostain päin laatikkoa purkamatta koko laatikon sisältöä lattialle.. 

Villa RinneApila on myös saanut uuden lattian yhteen porrashuoneeseen:

IMG_4953-normal.jpg

Reunanauhaa, ensimmäinen siitä tekemäni lattia, ja sen kyllä huomaa. Hirveän näköinen, mutta johtuu osittain siitäkin että en mitannut paloja kunnolla enkä oikein muutenkaan nähnyt vaivaa tämän lattian tekemiseen.. Olisi pitänyt.

IMG_4952-normal.jpg

Nämä pelastin äidiltäni kun olivat lähdössä 'kävelylle', nepparit siit. Tai mitä nämä nyt ovat? Jos saisi maalattua/väritettyä hopea maalilla, on tuo aivan kuin termospullo kalastajalle. No, tästä lisää myöhemiin.

Onkos kenelläkään hyviä ideoita miten saisin kalastajan boxiin saappaat? Tai miten teen kalastajan hatun, se sellainen missä on pieni lieri ja ehkä jotain kalankuvie keikkumassa?