Esittelenpä teille nyt mineilyyn liittyvän omistamani kirjallisen aineiston (onpa jäätävä yli sivistyksellinen termi!) jotta saisin minäkin päivitystä blogiini, lähinnä on tullut muiden blogeja ihailtua viime aikoina. 
Asiaan...

Ensimmäinen hankkimani kirja oli tämä monelle tuttu:


Vivienne Boultonin nukkekotikirja. Huuto.netistä ostin kauan sitten.

Sitten tämäkin lähes kaikille tuttu kirja:


Eija Sirjosen hienoimmat nukkekotini. Tämä tarttui joskus mukaan Suomalaisen kirjakaupan alennusmyynnistä. Oikein huusi minulle sieltä hyllystä että 'osta osta!' : D

Tämäkin kirja on varmasti kaikille tuttu:


RailiFrankin nukkekotielämää. Tämäkin joskus ostettu huuto.netistä, siitä ei ole kovin kauan aikaa.

Sitten muihin kuin kirjoihin.

Tälläiset lehdet omistan:


Päijät-Hämeen nukkekotiyhdistyksen kaksilehteä.

Ja mysteerinen musta vihko:


Kierreselkäinen mustakantinen vihko. Tämä taasen osui käteeni joskus Löytötexistä. Tämä sisältää nukkejeni (vai miten se taivutetaan?) mittoja, tekstiä sekä piirtämiäni luonnoksia huonekaluista yms. jotka joskus aijon toteuttaa.. Minähän en siis osaa piirtää muuta kuin sen verran että itse ymmärrän sen : D Ja viereen kirjoittaminen auttaa kummasti..

Olen myös väsännyt vaikka kuinka paljon ja vaikka mitä. Mutta suurin osa joulukalenteriin ja siinä sivussa itselle samantyylistä, joten ei viitsi täällä blogissa esitellä.. 
Jotain sentään esittelen...
Täydellisen katastrofin nimittäin!

Siitä PITI tulla kynttelikkö.. Rautalangat ovat tietysti kaikki eripituisia pätkiä joten tuo on vino kuin vaivaiskoivu! Jotenkuten sain sen vänneltyä suht. suoraksi... Nuo paljetiti joide PITI olla paikat kynttilöille, ne on kokeiltu liimata erikeepperillä, kaksipuoleisella teipillä ja vaikka millä! No eihän ne pysy ohuen rautalangan päässä kun kiinnitys pinta-ala on niin pieni. Sinne se joutui kaikken muiden keskelle 'keskeneräisten töiden' laatikkoon..

Villa Mustahelmi on vähän jumituksissa koska tuo tapiseeraus ei ole oikein niitä minun rakastamiani puuhia. Ja koska sopivia lattioita/tapetteja ei ole.. Ylläri : D Ja pitäisi ostaa valkoinen maali jotta saa katot maalattua valkoiseksi eikä sellaisiksi puunvärisiksi..

No tällä mennään tänään ja vähän huomennakin.. :) 

Hyvää syksyä kaikille!