Uusivuosi ja uudet kujeet, vai mitenkä se meni? Joka tapauksessa tässä tulee vuoden eka päivitys :D

Meillä oli tänään siivouspäivä, ja minä olin ensimäisenä pelastamassa roskiin meneviä tavaroita, tosin sitten itsekkin kyllä heitin tavaroita roskiin. Joka tapauksessa, tässä nyt yksi kuva pelastamistani 'roskista'

Osat.jpg
Vasemmassa yläreunassa on siis jonkinnäköisiä koukkuja. Purin ne osiin ja vieressä on kuva koukuista purettuina.
Lisäksi pelastin paketillisen korppuja, ihan vain mielenkiinnosta. Noissa 'lopuissa' kuvissa on siis yksi korppu osiin purettuna, kuvasta tietenkin puuttuu korpun ulkokuoret. Mustasta rinkulasta saa vielä keskellä olevan metalliosan irti. Noiden osien takia en taida ruveta n. 5-7kpl korppuja purkamaan vaan taidan heittää pois, eipä noissa osissa oikein minulle 'aarteita' ole. No katsoo nyt, ainakin toistaiseksi paketti on vielä pöydällä..

Sitten sain tuhottua yhden 'kippo' aihion:

IMG_8290.jpg
Eli suklaarasian pohjan, viime postauksessa esiteltykin. Enää vain sisältöä kaipaavat.. Nuo vasemmassa reunassa olevat pyöreät ovat selkeästi kattiloita! Kansi ja kahvat vain puuttuvat. Oikeain reunan neliöistä ja suorakaiteista varmaankin leikkaan vielä reunoja hieman pois. Pohjan kanssa on myös hieman miettimistä että leikkaanko 'ulokkeen' irti koska eivät meinaa pystyssä pysyä. Mutta sittenhän pohjassa on reikä. Paitsi jos liimana pahvin tms. pohjaan, eikä se näy kunhan kulhot saava täytettä..

Siinäpä kysymys, millähän nämä täyttäisiä.... Eiköhän sekin josku selviä..