Edellisessä postauksessa mainostamistani askartelutavaroista edelleen suurin osa etsii uutta kotia..

Tänään on viimeisimmätkin joulukalenterin luukut askarreltu ja paketoitu. Yksi on paketoimatta koska siinä lahjassa vielä liima kuivuu !

Koittakaa olla järkyttymättä kun joskus saatte pakettini, olen mailman SURKEIN paketoimaan yhtään mitään! En vie kaikkia luukkuja kerralla postiin kun tarvitsee ensin pari kirjekuortakin käydä ostamassa. Huomenna tai ylihuomenna postiin lähetävät ainakin Äiten ja Jarmiinan paketit, Jaanan, Leenan ja Reetan paketit. Muutkin paketit kyllälähtevät postiin kunhan ehdin :))


Tässä on koko kasa luukkuja jotka lähetän:

Tosin se yksi luukku tuosta kasasta puuttuu, se jonka sisällön liima vielä kuivuu :)

Tässä tutkaillessani monet ovat pakanneet lahjansa tulitikkuaskiin. Miksi minä en sitä ole ajatellut? Olisi monen monelta paketoinnilta säästynyt!! Ei minulla niitä kyllä varmaan varastossa ole, mutta niitä saa Tiimarista! Pakettini ovat suuria koska en ole sisältöä kovin 'tiukasti' pakannut kun toivon ettei mikään hajoa postissa. Puolten pakettien sisältö olisi mahtunut sinne tulitikkuaskiin. TYHMÄ MINÄ! 

No, joka päivä oppiin jotain uutta : D

Sitäpaitsi, jos teette jonkinsorttista listaa joulukalenteiluukkujen sisällöstä tai jotain, niin pikkuvinkki! Ei kannata lähteä muuttamaan pakettien sisältöä muuttamatta sisältöä listaan sillä ethän sitten tiedä mitä kyseinen paketti sisältää? No tässä tapauksessahan auttaa valokuvat jotka olet paketin sisällöstä ottanut. JOS MUISTIT! Minäpä en muistanut ottaa kaikkien sisällöstä kuvaa -_-

Nyt ei mikään mene putkeen. Ehkä huomenna kaikki onnistuu paremmin ?