Yritin epätoivoisesti tehdä hattua, vaikkei nukketalossani olekaan 'oikeita' nukkeja, mutta niitä on ehkäpä tulossa, kiitos tytsyn vinkin. :) Hattu tosin epäonnistui todenteolla. En kehtaa laittaa kuvaa mutta laitan kumminkin :)

Kuva vääristää, oikeasti liima jäljet eivät näy noin hyvin, ja hattu on pikimusta eikä tuollainen 'vaalean musta'. Kultanauhan piti tulla koristeeksi hatun reunaan, mutta en saanut sitä pysymään koska minulla on vain Tiimarin yleis liimaa, eikä se oikein pysynyt tuossa.

Äitini oli ihana ja kutoi minulle seinäryijyn ja maton. Seinä ryijyn pyysin kutomaan (punainen), mutta siitä tuli liian iso seinälle, en tiedä mitä sille vielä tapahtuu. Värikkään maton äiti kutoi pyytämättä, katsotaan mistä se löytää paikkansa..

Kuva vääristää, seinäryijy ei ole oikeasti noin kirkas, vaan tummempi..

 

Olen saanut aloitetuksi myös sermin, josta en ottanut kuvaa koska 'seinät' ovat valmiit mutta kiinnitystä vaille. Tein myös yhden sohvatyynyn, jossa jouduin NEULOMAAN ja se on järkyttävä!!! Olen myös aloittanut kolmea erilaista kippoa. *Kahta isompaa muovista, ja yhtä pienempää puista. Kuvia joskus...