Tai miten sennyt ottaa.. Kellari ja Villa Mustahelmi etenevät vaihtelevalla tuloksella..

Jossain postauksessa (tai useammassa) taisin valitella Villa Mustahelmen tapetteja.. No, keittiöstä ne lähtivät kokonaan:

IMG_8482.jpg

Tilalle tulee uutta tapettia. Keittiöön erilainen ja ruokailutilaan erilainen. Sitten joskus kun saan ostettua lisää erikeepperiä, sillä liimani on lopussa ja tapettia on paha laittaa jos ei ole mitään millä laittaa. Tai on, paperiliimaa mutta se ei kovin hyvin tuohon puupintaan toimi..

Minulla on myös ongelma tapettien suhteen. Meillä on kaksi tulostinta, toisesta on muste loppu ja toinen meni viikko sitten totaaliseen lakkoon.. Mustekaupoille täytyy siis varmaan mennä.. Mutta..

IMG_8476.jpg

Huomaatteko värieron? Se on vielä suurempi oikeasti kuin mitä kuvissa näkyy..

Vasemmanpuoleisia olen siis tulostanut enemmän ja ne oli tarkoitus mennä seinään. Mutta. Nuo on sillä tulostimella joka meni lakkoon eikä niitä kuitenkaan ole tarpeeksi joten lisää tarvitsisi tulostaa, muttakun se tulostin ei toimi!
Oikeanpuoleiset on tulostimella josta loppui muste. Joo, voin ostaa mustetta lisää mutta. Sitten nuo oikeanpuoleiset jäisivät silloin turhiksi koska värieron takia en voi molempia käyttää, mutta noita on kuitenkin sen verran että olisi hirveää tuhlausta heittää ne poiskaan.. Enkä keksi mitään järkevää käyttöä noille..

Tänään kokeilin vielä minulle aivan uutta juttua:

IMG_8521.jpg

Munakennomassaa. Tuosta olisi tarkoitus tulla kellarin lattia. En tosin tiedä tuleeko tuosta koskaan mitään koska massani oli niin vetistä ja erikeepperiä niin vähän (ja kaikki loppu on nyt tuossa massassa). No, sen näkee sitten joskus.. Lattiaa kuitenkaan en voi asentaa ennenkuin saan seinät, eikä minulla vieläkään ole sitä hiekkaa että saisin seinät tehtyä... Eikä erikeepperiä..