Tänään innostuin siivoilemaan askartelutavaroitani. Kansio, joka on täynnä muovitaskuja ja muovitaskuissa kuvia sai sisällön uudistuksen. Kansioita on oikeastaan kaksi, toinen nukkis jutuille ja toinen korttiaskarteluun. Siivoilin nämä ja löysin paljon leikkaamattomia ja leikattuja tulostettuja nukkis printtejä, pääasiassa kirjoja. Josko innostuisin vaikka kirjoja väsäämään jokupäivä? Paljon kuvia lensi myös roskiin. No nyt ainakin on kansiot ja sisällöt järjestyksessä..

IMG_8376.jpg

 

Sitten siihen päivän 'oikeaan' aiheeseen. Muistatteko vielä tämän:

IMG_8380.jpg

Ensimäinen (ja ainoa) tekemäni roombox, eteinen. Tälle olen pitkään miettinyt jatkoa, lattilauukusta aukeavaa kellaria..
Viimeaikoina olen hirveästi nähnyt blogeissa roomboxeja ja alkanut vakavasti miettiä tuota eteisen alakerta... Askartelukamoja siivotessani ei minkäälaista sopivan kokoista laatikkoa löytynyt.. 

No keittiöstä sitten löysin jotain sinnepäin olevan:

IMG_8381.jpg

Kaksi kahvikoneen kapseleiden laatikkoa. Nuo pitää vain yhdistää yhteen, väliin tulee mahdollisesti ovi tai sitten poistan 'väliseinän' kokonaan.. Kattoa ei tämä kellari saa, koska siten on helpompi siältö askarrella eikä tarvitse tarkkaan mitata lattialuukun kohtaa..
Nyt on vain enään yksi ongelma. Mitä kellarissa on? En halua ns. ruokakellaria tehdä mutta en millään keksi mitä kellarissa on? Tosin ensin pitäisi saada pinnat tehtyä, mistä pääsenkin esittämää teille rakkaat lukijani kysymyksen:

Onko hyviä ideoita miten teen pahvilaatikon seiniin valkoisen/harmaan rappauksen ja hieman homeisen ilmeen?

Tuota hometta seinissä juttua rupesin ensimäisenä miettimään kun kellarin pistin pystyyn. Tottakai vähän hometta täytyy olla, mutta miten sen toteutan? Ja miten saan rapatun näköiset seinät. Tai minkänäköiset seinät edes kellarissa on...