Tänään päivä on ollut mustavalkoinen ja hyvin maalintäyteinen.. Villa Mustahelmi on siis päässyt varastosta pois ja kaapin päälle. Kasaamista ei vielä ole tapahtunut, mutta eipä ole enään varastossa. Tänään Villa Mustahelmen portaat ja kaiteet pääsivät käsittelyyn.

Tässä on alkutilanne:

20141201_120024.jpg

 

Portaat saivat vielä yhden kerroksen maalia, johtuen siitä että varastoinnissa maalipinnat olivat hieman kärsineet. Portaiden lisäksi kaiteet jotka olivat ilman väriä saivat maalia pintaansa:

20141201_133908.jpg

Tässä kohtaa maalaukseen oli aikaa kulunut n. puolitoista tuntia ja olivat aivan kypsä maalamiseen. Varsinkin kun sutini/pensselini ovat aivan järjettömän huonoja ja isoja ja epätarkkoja ja kaiteiden maalaus on välillä pikkuttarkkaa työtä. 
Huonojen sutien lisäksi kissa yritti parhaalla mahdollisella tavalla estää minua maalaamasta, Kuivumassa olevat kaiteet ja portaat piti tietenkin kaataa niin että ne joutui uudelleen maalaamaan ja eiköhän joka paikka ollut täynnä kissankarvoja ja kissan tuhojälkiä löytyi myös joka paikasta...

No loppuunasti kuitenkin päästiin:

20141201_151802.jpg

Kaiteissa on kohdista riippuen 3-4kerrosta akryyliviäriä. Vielä kun nämä saisi koottua.. Ja kun koko talon saisi koottua..

Tässä vielä vaihekuva talon nurkasta:

20141201_160431.jpg

Huono kuva, tiedän. Kamerani on hukassa, eikun siis hyvässä tallessa, joten kuvat on otettu puhelimella.. Ja sen laatu ei tietenkään korvaa oikean kameran laatua..

Alareunasta ylöspäin siis keittiö, makuuhuone ja 'vinttikomero'. Keittiön tapetit tosin saattavat vaihtua sillä löysin kivaa tapettia (siis printtiä) jonka voisi laittaa keittiöön ja miettiä vielä sitä tuohon suunniteltua puolipaneelia. Samoin tiiliseinää pitää vielä hieman miettiä sillä huone joka siihen tulee, ei tule olemaan noin iso.. 

 

Tänävuonna en pakettivaihtoon (=joulukalenteriin) osallistunut kiireiden, askartelutavaroiden sekavuuden ja monen muun syyn takia. Mutta minulla on kuitenkin tavoite. Pidän oman joulukalenterin täälä blogissa: Yritän joka päivä askarrella jotain jouluaiheista ja lisätä sen tänne blogiin. Tämän päivä luukku 1 olkoon tämä päivitys, vaikkei jouluaiheinen olekkaan. Tietänkään esim. niinä päivinä kun en kotona ole tms. niin en mitää voi tehdäkkään, joten niiltä päiviltä luukku jääköön tekemättä.