Pitkästä aikaa sain taas mineilyä aikaiseksi. Tosin se ehkä johtui siitä että olin jo 12 kotona loppu päivä vailla tekemistä. Muutama koulujuttu olisi vielä tehtävä.. 
No sainkin sitten jotain aikaan..
Kaikki tänään tehdyt ovat kokeiluja, enkä ikinä aikaisemmin ole nuita tehnyt..

Näissä:

Käytin materiaali vaihdossa saatuja lehtiä, pistaasi pähkinän kuoria ja bambutikkua. Rumiahan niistä tuli (ja lehden jälkeen ei tuo toinen edes pystyssä pysy) mutta tämä olikin vasta kokeilu.. Uusia paremmalla ajalla sitten.. Kaarna veneitä yrittävät siis esittää vaikkeivat niiltä näytäkkään..

No sitten kokeilin pannunalusia:

Sinisissä nuo laatat ovat ihan miniminiminejä, tulitikun pään kokoisia. Toisissa vähän isompia muttei pajon. Vinoonhan nuo laatat menivät eikä tuo narukaan kovin kauniista ympärillä ole (sen lisäksi että liima jäljet näkyvät vielä). Täytyy ensikerralla katsoa että laatat ovat suht. saman muotoisia ja kokoisia. Kun nyt en yhtään katsonut ja tuli tuollaisia.. Rumiluksia.
Tässä vielä kaikki yhdessä:

Eilen käytiin äitsykän kanssa Sinellissä kun siellä oli kaikki -20%, myöskin valmiiksi alennetut tuotteet.

Tälläinenjäi minun matkaan:

Tuo piti koe testata tänään sopiiko erääseen tarkoitukseeni. Etsin ja etsin ja etsin.. En löytänyt YHTÄÄN vihreää kartnkia/paperia tms mistään! Onko tämä mahdollista?! Ihan kaikkea muuta löytyi! Kolusin joka nurkan ja kilon pölyä löysin mutten vihreää paperia!

No, täytyy sitäkin hankkia joku kaunis päivä..