"Äiti! Et ikinä arvaa mitä juuri kuulin Sannalta!" Janet juoksi portaita ylös Anittan huoneeseen kesken kattoremontin. "No, mitä se Sanna taas on höpissyt?" Anitta kysyy ja nousee päivänokosiltaan ylös.

(Ikuisuusprojekti) "Villa Mustaanhelmeen muuttaa uusi perhe! Aikovat kunnostaa sen ja asua siellä! Kuka hullu sinne muuttaa? Sehän on ihan romahtamis pisteessä ja täynnä hometta!" Janet tokaisee.
"Nyt kyllä huijaat.. Ei kysymys kuulu kuka sinne muuttaa homeen takia, kysymys kuuluu kuka sinne uskaltaa muuttaa? Siellähän asui ennen se nainen jota kutsuttiin noidaksi ja mielenvikaiseksi. Hän kuoli ja jäi kuulemma kummittelemaan taloon. Jos joku sinne muuttaa ja poistaa tiettyjä asioita talosta se nainen kuulemma ilmestyy ja alkaa kummitella. Sitä paitsi se talohan on aivan tämän kylän laidalla siellä metsässä. Taitaa olla Jokikylän ainut talo jossa ei ole asutusta.." Janet kommentoi

"Näin Sanna oli kuullut ja kertoi minulle.. Kyllä minä uskon Sannaa, mutta en vieläkään ymmärrä kuka sinne muuttaa vapaaehtoisesti?"
"Joku joka haluaa elämäntyökseen kunnostaa vanhan talon eikä tiedä sen historiaa. Tiedätkö koska tämä perhe sinne muuttaa?"
"En, mutta kuulemmä lähiaikoina. Ovat kuulemma jo käyneet katsomassakin taloa, etteivät osta sikaa säkissä.. Eihän se talo ole edes asumiskelpoinen pitkään aikaan!"
"Ehkä he asuvat muualla ja kunnostavat taloa.. Täytyykin tutustua kylän uusiin asukkaisiin kunhan he ensin saapuvat.. Talon historian taidan jättää kertomatta." Anitta miettii