Taas(?) olisi tarjolla askartelutavaraa uusiin koteihin. Kerran aiemminkin olen askartelutavaraa myöskin kauppaillut täällä. En siis pyydä mitään hintaa, lahjoitan askartelutavaraa vain eteenpäin koska ovat itselleni hyödyttömiä ja haluan ne pois varastosta pyörimästä. Jos jotain haluat, niin ilmoittele kommenttilaatikossa :) 

Aloitetaan vaikka tästä:

IMG_8075.jpg
Pala vihreää kangasta. Kangas on läpinäkyvää, vähän tyllimäistä kangasta. Kangas on kuvassa kaksinkerroin, palaa en mitannut mutta hyvin siitä jotain voi askarrella :)

Seuraava:

IMG_8076.jpg
Paketti hyöheniä, jöyhenet on laitettu pussiin joten oletettavasti niitä on jonkunverran käytetty. Mutta kuten kuvasta näkyy, edelleen paketista höyheniä löytyy.

 

IMG_8078.jpg
Aivan uusi paketti servettejä tipukuviolla. 

 

IMG_8082.jpg
Tässä kuvassa onkin sitten kolme eri asiaa. Eli ylimmässä pussissa on violetteja renkaita seka narua. Seuraavasta paketista (sivussa) löytyy kangaskuvia ja narua. Kuvia voi värittää/maalata oikeanlaisilla väreillä. Alimmasta paketista löytyy kukkapaljetteja sekä puolikkaita vaaleita helmiä. 
Näistä siis voi valita minkä/mitkä paketit haluaa vai haluaako kaikki.

Sitten vielä toinen setti:

IMG_8083.jpg
Kaksi pakettia pienenpieniä helmiä. Valkoisia sekä tummansinisiä vaikkeivät kuvassa ihan siltä näytäkkään.. Näistä voi vaikka kattokruunun nukkekotiin askarrella. 

Ilmoittele jos joku askartelutavara rupesi kiinnostamaan. Ensiviikon jälkeen jossei halukkaita ilmaannu nämä varmaan päätyvät roskakorin pohjalle.