Tänään tuli kirppisteltyä ja tälläisiä aarteita löysin:

Nuo muoviset huonekalut eivät ehkä ole kaikkein kauneimpia ja tuo pieni kylpyammekkin on rikki, mutta oli pakko ostaa kun minullakin ole pienenä leikeissä nuita huonekaluja. Ja tuohon kylpyammeen sarjaan kuuluva wc pönttö. Tuo isompi kylpyamme näyttää vähän Lundbylta? Hyvin nuo menevät Valkoruusuun, paitsi tuo iso kylpyamme. Sille pitää joku uusio käyttö keksiä. 
Nuiden huonekalujen lisäksi siis mukaan tarttui pieniä peilinpaloja, nuo Tiimarin puukoristeet, pieni arkku, sekä lasinalusia, joille on jo muita suunnitelmia.


Tälläisenä yökyöpelinä myös mineilin hieman tässä illlalla..

Se askarteluni:

Tuollainen pyykkikori/säilytyskori. Tehty muovisesta korkista ja bussikortin takana olevasta kovike levystä tuo kansi. Kannen kahva on pussinsulkija. Tuo on oikeasti aika kirkas pinkki, kuva vain kellertää kun tuossa 'pimeässä' kuvasi.. Askartelin myös kellon ja muuta, mutta niistä ei nyt kuvaa. 

Löysin keskeneräisten töitteni laatikosta tälläisen:

Keskeneräinen silityslauta. Se on ollut vaikka kuinka kauan kesken. Liimasin kankaan paikoilleen, enään puuttuu jalat. Paitsi jos teen siitä sellaisen joka aukeaa kaapista/seinästä. Keskeneräisten töitteni laatikosta tein myös toisen työn loppuun, mutta edelleen sinne jäi vaikka kuinka paljon niitä töitä... Pitäisi joskus tehdä päätös että tekee ne loppuun ennenkuin alottaa uuden mutta... Ei se onnistu : D
Tuossakin kuva kellertää, oikeasti kangas on hennon vaaleanpunainen..