Vaikka viimevuoden puolella kirjoittelin, että taitaa alkuvuodesta tulla kippojen täyteinen (=keittiöpainotteinen), mutta ainakin tämä postaus käsittelee mattoja. Katsotaan niitä kippoja ja kuppeja sitten myöhemmin..

Eli tänään päätin uudelleen kokeilla bunlalankamattoa. Kun ne kaksi edellistä mielestäni epäonnistui surkeasti, joten uutta yritystä kehiin:

IMG_8313.jpg
Tälläisellä 'helpolla' päätin aloittaa uuden kokeiluni. Sinistä pohjakangasta oli juuri sopiva pala tälläiseen mattoon. Tässä jouduin moneen kertaan leikkaamaan langan poikki ja aloittamaan uudelleen toisesta kohdasta, toivoin että se hieman 'piilottaisi' noita langan jälkiä, mutta edelleen ne näkyvät rumasti! Siis tuo vihreä alue, näkee aivan selvästi mistä kohtaa ja mitenpäin lankaa on vedetty. En ymmärrä mitä teen näissä matoissa väärin... Sininen pohjakangaskin jäi tässä matossa rumasti näkyviin..

Sitten tulostin muutaman paperimaton pohjan:

IMG_8314.jpgIMG_8315.jpgIMG_8316.jpg
Pohjat vasta tulostettu, nämä valmistuvat sitten joskus.. Ehkä huomenna, ehkä ensiviikolla..
Ylimmästä tulee kynnysmatto, kuten kuvioinnista päätellä saattaa. Mustasta tulee matto johonkin. Pöllömatosta tuli aivan liian iso, vaikka kahteen kertaan wordissa sen pienensin.. Tässä taas huomataan että enpä ole erityisemmin tuota mittakaava asiaan tutkinut.. No joko se menee kolmannen kerran pienennykseen, tai sitten tuosta voisi saada joko kaksi kolmen pöllön mattoa tai kolme kahden pöllön mattoa. Katsoo nyt kunhan nämä joskus valmistuvat..