..sahailua, sahailua ja vielä vähän sahailua! Viime päivinä en oikein muuta ole saanut aikaan kuin sahattuja puu paloja..

Ja Villa Mustahelmen tapettien korjailua. Jostain syystä tapetit siellä eivät halua pysyä vaikka ne on moneen kertaan erikeepperillä ja paperiliimalla kiinnitetty, ihan kuin Villa RinneApilassakin.. Aina kun seuraavan kerran menen tuonne alas sitä katsomaan (tai jotain sahaamaan) vähintään yksi tapetti siellä repsottaa.. Enään puuttuu tapetteja sieltä wc/sauna osastolta, olohuoneesta, eteisestä ja keittiön alaosasta johon luultavasti tulee puole paneeli.. Lattiat ja katot ovatkin vielä täysin vaiheessa. Olohuoneen ja kylpyhuoneen lattiat ovat jo tiedossa mutta eivät vielä paikallaan. 

Pitikin teiltä rakkaat blogi ystäväiseni kysymäni, riittääkö 5metriä kapeaa reunanauhaa lattiapintaan jota on n. 30cm x 40cm. En osaa leveyttä sanoa kun tänään sen unohdin tarkastaa, mutta siis sellaista perus hyllyn reunan levyistä se on... Jos joku osaa auttaa niin ihanaa :)

Sitten pistetään vielä pieni arvonta tähän pystyyn. Kukapa osaa sanoa mitä näistä on syntymässä?

Arvonta suoritetaan tähän postaukseen kaikkien vastanneiden kesken. Arvonnan voittajan ilmoituksen yhteydessä kerron mikä tästä on siis tulossa ja saatte ehkäpä kuvan valmiista. Jos sattuu olemaan valmis silloin :)